Hoera! De babyspecial is er weer

03/02/16 om 16:27 - Bijgewerkt op 04/02/16 om 08:47

Bron: Kw

Vrijdag 5 februari verschijnt bij Krant van West-Vlaanderen de babyspecial beebee. Een leuke bijlage met meer dan 2.300 schattige provinciegenootjes geboren in 2015.

Hoera! De babyspecial is er weer

© kw

Dit bewaarnummer mag je niet missen. Naast massa's lachende snoetjes is er de Top 100 van meest gekozen meisjes- en jongensnamen. In de lokale krant vind je info per gemeente over het aanbod aan baby- en peuteropvang. Bovendien is er een niet te versmaden lezersactie: alle lezers kunnen stemmen op hun favoriete kapoen. Het kindje met de meeste stemmen wordt uitgeroepen tot beebee 2015 en mag poseren voor de fotolens van Bieke Bruggeman. Als kers op de taart ontvangt de winnende dreumes van Supra Bazar een babykamer ter waarde van 1.000 euro! Drie stemmers maken kans op een handige tablet. Stemmen maar!

Alle informatie over deze wedstrijd vind je terug in de babyspecial, deze week als bijlage bij Krant van West-Vlaanderen. Rep je naar de krantenzaak en geniet van zoveel babynieuws.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!