DEZE WEEK: Special Werken in West-Vlaanderen

© KW
Redactie KW

West-Vlamingen zijn harde werkers. Dat geloven we graag, maar is dat zo?

Krant van West-Vlaanderen vroeg het aan de werkers zelf. Maar ook aan mensen die anderen leren werken en aan hen die ervoor zorgen dat we aan de slag kunnen. Ondernemers. Werken in West-Vlaanderen is anders dan werken in Antwerpen of Brabant. Anders, maar is het ook beter? In de special ‘Werken in West-Vlaanderen’ zoekt Krant van West-Vlaanderen het antwoord daarop op de werkvloer. Sommigen vrezen dat we ons kapot innoveren, dat de komst van robotten een streep door onze jobs haalt. Hoe moeten we omgaan met die technologische evoluties: met gezonde scepsis of eerder wantrouwig of volgen we best blindelings? Het antwoord op al die vragen geven zieners en doeners in ‘Werken in West-Vlaanderen’.

Naast boeiende lectuur vind je in deze special een waaier aan vacatures. Op zoek naar een nieuwe job? Carrièreswitch? Haal dit nummer zeker in huis.

Special Werken in West-Vlaanderen, op vrijdag 30 oktober te koop als bijlage bij Krant van West-Vlaanderen. Verkrijgbaar bij de krantenverkoper of op tablet.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier