DEZE WEEK BIJ KW: KW VASTGOEDGIDS

16/05/18 om 14:21 - Bijgewerkt om 14:23

Of je nu een huis wil kopen, huren of bouwen: KW Vastgoedgids 2018 is dé gids voor al wie stappen wil zetten op de West-Vlaamse vastgoedmarkt. Het is een nummer vol tips en goede raad voor wie een nieuwe woning wil én voor wie centen wil verdienen op de vastgoedmarkt.

DEZE WEEK BIJ KW: KW VASTGOEDGIDS

© KW

Zo vertelt vastgoedstyliste Eline Vinckier met welke kleine ingrepen je je huis nog aantrekkelijker voor kopers kan maken. Filip Van der Veken, voorzitter van de Conferentie van Immobiliënberoepen West-Vlaanderen, gaat dieper in op de trends én de uitdagingen voor al wie op de vastgoedmarkt actief is.

De vastgoedmarkt is duidelijk een markt in beweging. Van de hervorming van de registratierechten tot de mogelijkheid om online op publieke verkopen te bieden: in onze Vastgoedgids geven we meer uitleg over deze en andere nieuwigheden.

Dat wonen in West-Vlaanderen heel wat voordelen heeft, blijkt uit de getuigenissen van de inwoners van West-Vlaamse steden en gemeente. Zes families vertellen openhartig waarom zij kozen voor Brugge, Kortrijk, Roeselare, Waregem, de Kust of de Westhoek.

Zin om te investeren in vastgoed? Dat doe je beter niet halsoverkop, maar weldoordacht. Wij denken aan je portefeuille en vertellen alvast waar je allemaal op moet letten als je wil dat je investering ook echt rendeert. We gaan ook dieper in op assistentiewoningen als belegging.

Zin om weg te dromen? Als toemaatje tonen we ook zeven West-Vlaamse kastelen die momenteel te koop staan.

Kortom een niet te missen gids! Op vrijdag 25 mei in de krantenzaak, als bijlage bij Krant van West-Vlaanderen.

Veel leesplezier.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!