Dankjewel oma en opa

18/10/16 om 11:07 - Bijgewerkt om 11:12

Bron: Kw

Of je ze nu oma en opa, mémé en pépé of opie en omie noemt, grootouders spelen een belangrijke rol in ons leven! In onze special Dankjewel oma en opa laten we hen aan het woord.

Dankjewel oma en opa

© KW

Vrijdag 28 oktober gratis bij Krant van West-Vlaanderen

Grootouders: ze wachten de kinderen op aan de schoolpoort, helpen hen bij hun huiswerk en brengen hen naar de zwemles. Ze supporteren aan de rand van het voetbalveld, bakken de lekkerste taarten en organiseren de leukste uitjes. Of je ze nu oma en opa, mémé en pépé of opie en omie noemt, grootouders spelen een belangrijke rol in veel gezinnen!

Dat blijkt ook uit onze gratis special 'Dankjewel oma en opa' met daarin de 200 mooiste foto's van West-Vlaamse kleinkinderen en hun grootouders. We brengen onder meer portretten van bijzondere grootouders en geven tips over hoe je als grootouder het evenwicht tussen mogen en moeten kan bewaren. In een openhartig interview vertelt Jean-Marie Dedecker over zijn grootvaderschap en de keuzes die hij daarvoor maakt. Tot slot geven we je enkele goeie redenen waarom je op reis moet gaan met je kleinkind.

Ook benieuwd of jouw foto tussen de 200 leukste foto's staat? Haast je dan snel naar de krantenwinkel en bemachtig deze prachtige special!

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!