Vraag het aan Angelo Dorny

01/03/16 om 09:20 - Bijgewerkt om 09:24

Bron: Kw

Liefde voor tomaten? Krant van West-Vlaanderen trakteert 4 groene duo's met een voorkeur voor tomaten op een gezonde babbel met onze moestuinexpert Angelo Dorny. Bij een lekker diner lost Angelo al jouw groene problemen op. Een unieke kans!

Vraag het aan Angelo Dorny

© KW

Zaaien, planten, oogsten, bewaren én... opeten!

Ben je ook een moestuinmaniak? Wens je nuttige teeltips? Worstel je met slakken of andere spelbrekers? Ben je benieuwd naar nieuwe variëteiten van de tomaat? Dan brengt Angelo Dorny raad. Het wordt een boeiende avond. En na de tips van de top wordt het tof in de hof!

Maak kans op een zitje rond de tafel

Stuur je kandidatuur en je groene vraag voor maandag 7 maart naar promotie@kw.be. Onderwerp mail: ANGELO DORNY. Vermeld naam, voornaam, adres, leeftijd van beide personen + telefoonnummer. Een onschuldige hand selecteert de winnaars.

TE WINNEN

  • Etentje voor twee moestuinfanaten op vrijdag 11 maart om 19 uur
  • Locatie: Clos Du Midi, Gistelsesteenweg 348, Brugge
  • Vragenronde wordt afgerond met een uniek geschenk: een gesigneerd exemplaar van het nieuwste boek van onze Angelo Dorny: POMODORI, MIJN LIEFDE VOOR TOMATEN EN LEKKER ETEN

Meer info over Angelo: www.boetiekbotaniek.be

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!