Reglement WestSprint 2018

17/02/15 om 08:43 - Bijgewerkt op 22/02/18 om 17:45

Bron: Kw

WestSprint is een initiatief van Krant van West-Vlaanderen i.s.m. Cycling Vlaanderen - afdeling West-Vlaanderen.

Reglement WestSprint 2018

© KW

In de categorieën nieuwelingen, juniores en beloften en dames nieuwelingen en juniores wordt over alle West-Vlaamse wedstrijden heen een uniek klassement aangemaakt.

Na afloop van het seizoen wordt de West-Vlaamse top gehuldigd voor de verreden prestaties. Een prijzenpot van maar liefst 13.975 euro wordt verdeeld onder de best geklasseerde heren en dames.

Onze wielermedewerkers volgen jouw prestaties in het binnenland nauwgezet op. Koers je vaak in het buitenland dan help je hen best een handje. Als je individueel koerst, doe je dat zelf. In ploegverband vraag je aan je ploegleiding om dat te doen. Alle informatie en de puntenverdeling vind je in het reglement van WestSprint 2018 onderaan deze pagina.

De samenstelling van deze schitterende prijzenpot werd mee mogelijk gemaakt dankzij onze sponsor:

MOSMONSTER

De klassementen van WestSprint en heel wat bijdrages vind je wekelijks op deze website. Voor de beste verslaggeving over het wielrennen in West-Vlaanderen verwijzen wij ook graag naar de wekelijkse wielerpagina's in het sportkatern van KW.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!