Maak een winterhoed met KW

22/09/15 om 14:25 - Bijgewerkt op 28/09/15 om 15:42

Bron: Kw

Zin om een eigen hoed te maken? Krant van West-Vlaanderen trakteert drie duo's op een creatieve workshop.

Maak een winterhoed met KW

© KW

In een sfeervolle ambiance ga je samen aan de slag: meten, stomen, trekken, knippen, keuvelen en passen. Laat dit artistiek avontuur niet aan je neus voorbijgaan!

Nicole Baert neemt je mee in de wondere wereld van het hoedenvak en laat je kennis maken met verschillende materialen, technieken en modellen. Na een korte rondleiding en briefing ga je zelf aan de slag. Er is geen voorkennis vereist, enkel vaardige vingers en flinke dosis fantasie. Een ding is zeker, het wordt een topdag voor creatieve en modebewuste dames en/of heren.

Maak kans op een van de drie duosessies Stuur je kandidatuur en motivatie waarom je zo graag wil winnen voor vrijdag 2 oktober naar promotie@kw.be. Onderwerp mail: WINTERHOED MAKEN. Vermeld naam, voornaam, adres, leeftijd van beide personen + telefoonnummer. Een onschuldige hand selecteert de winnaars.

ALLES OP EEN RIJTJE

  • Workshop zaterdag 10 oktober, start om 10 uur stipt
  • Locatie: Atelier Nicole Baert, Kortrijksestraat 76, Heule
  • Inhoud arrangement voor 2 personen: korte briefing en rondleiding, keuze kleur en model + start eigen creatie, lunch, afwerken hoed en aanpassen, einde: 18 uur

In samenwerking met Nicole Baert, www.nicolebaert.be - Facebook: Nicole Baert

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!